З архіву ПУ. Швидко змінив свою думку: Зеленському нагадали обіцянку заборонити VIP-палати для політиків у разі COVID-19 (відео)

В сусідній палаті перебував Андрій Єрмак

Президент України Володимир Зеленський, який восени 2020 року перебував на лікуванні в ізольованій палаті "Феофанії" зі спецзв'язком, ще в березні заявляв про те, що у політиків не буде VIP-умов в українських лікарнях, передають Патріоти України.

Так, у відеозверненні від 26 березня глава держави повідомив, що прем'єр-міністру України було поставлено завдання вирішити питання так званих VIP-палат і скасувати всі нормативні акти, які цього вимагають.

"У нас не совок, і не буде ніяких люксових палат для "членів ЦК", – говорив тоді Зеленський. За його словами, у жодного політика або бізнесмена, у державних і комунальних лікарнях, не буде кращих умов, ніж у звичайного українця.

"Ви будете перебувати саме в тих палатах і тих лікарнях, які за 28 років ви побудували в цій країні. Можливо тоді зрозумієте, як це – не мати можливості лікуватися у Швейцарії чи Ізраїлі", – підкреслював президент.

Він додав, що рівні умови стосуються всіх, винятків не буде і для перших осіб держави: президента, прем'єр-міністра й спікера Верховної Ради.

Проте, зараз Зеленський змінив свою думку, погодившись лікуватися в елітній лікарні "Феофанія". Водночас радник глави ОП Михайло Подоляк заявив, що президента госпіталізували, щоб не облаштовувати спеціальне приміщення в його резиденції. Зеленського розмістили в ізольованій палаті, звідки він може вести роботу.

Журналісти, яким вдалося потрапити на територію "Феофанії", розповіли, що корпус лікарні, де перебуває глава держави, фактично перетворився на режимний об'єкт.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...