З архіву ПУ. Сімейні розбірки "слуги народу" зняли на відео: Нардеп застав дружину з коханцем

У мережі з'явилося відео бійки, на якому фігурував народний депутат від "Слуги народу" Андрій Стріхарський. Однак політик запевнив, що нікого не бив, а просто хотів з'ясувати стосунки з коханцем дружини. Скандальний ролик спершу з'явився на Telegram-канал "ЗЕландія", передають Патріоти України 30 липня 2020 року.

Його автори стверджували, що Стріхарський нібито був в неадекватному стані через вживання наркотиків або алкоголю. Через це, з їх слів, 26 липня він накинувся на відвідувачів одного з київських ресторанів.

Згідно з цією версією, Стріхарський нібито напав на жінку, а його охорона побила чоловіка, який заступився за супутницю.

Однак в коментарі виданню "Страна" нардеп спростував цю інформацію і заявив, що все було зовсім не так. Втім, участь у конфлікті Стріхарський все ж визнав. Виявилося, що він застав у ресторані свою дружину з коханцем.

"Це моя законна дружина. Я її застав з цим чуваком, який, мабуть, давно з нею має стосунки. Поспілкувався з ним і з нею. Я взяв її за руку відвести за сусідній столик поговорити, щоб вона пояснила. Він схопився, і зав'язалася у нього бійка з іншим, лівим, чуваком. Я їх навіть розбороняв", – розповів Стріхарський свою версію подій.

"Я не знаю, чого він хотів. Ну, коханці вони, дружину мою хотів. А потім почали вкидати таке лайно. Я знаю, що це все неправда. Які наркотики, про що ви говорите? Я все життя спортом займаюся. Інстаграм подивіться. Чисто заказуха. Ви ж розумієте, що почуття ще є, але після цієї ситуації точно нічого немає", – обурився парламентарій.

Нагадаємо, що Стріхарський є членом Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. У 2019 році він подавався на присвоєння звання заслуженого будівельника України.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...