З архіву ПУ. Скандал на всю "ЛНР": В окупованому Алчевську ветеран Другої світової війни відмовився знімати нагороди від України, не подіяли й погрози "мера"

Іван Михайлович Рікота народився в Воронезької області. Пішов на фронт добровольцем в 1943 році в 17-річному віці. Має численні нагороди СРСР та незалежної України.

Ветеран 2й Світової Війни Іван Рікота, який проживає у тимчасово непідконтрольних українській державі Алчевську (Луганська область) на наполегливі прохання ЗМІ «ЛНР» погодився сфотографуватися до 9 травня 2020 року - з приводу шанобливої нагороди від "молодої республіки", але тільки в нагородах від "фашистської" України на першому плані. Про це написав місцевий блогер Олександр Чернов, зазначають Патріоти України.

Так, за словами Чернова місцеві пропагандисти, котрі називають себе фотокореспондентами, спочатку "офигели" від такої "нахабства".

«Но, покоренные принципиальностью старика, который прямо высказал это и пробовавшей его „утихомирить“ и грозившейся „лишить продуктового набора“ так называего мэра Пятковой — согласились».


Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...