З архіву ПУ. Скандал з українським тризубом у Британії викликав ажіотаж серед фанатів Путіна

Прихильники Росії та політики президента Володимира Путіна щодо України бурхливо відреагували на внесення Великобританією тризуба в посібник із протидії екстремізму. Так, деякі користувачі мережі використали скандальну новину про український національний герб для дискредитації країни та пропагандистських цілей, передають Патріоти України 19 січня 2020 року.

"Виявляється, Скотленд-Ярд тризуб (у татушках) зараховує до нацистської символіки. Хоча, начебто, все правильно", – наприклад, пише автор Twitter-сторінки "Украина. Реалии".

"На захід від Смоленська знатно спалахнуло", – написав у Twitter користувач із ніком Ev.gen.

Інші користувачі в цей час розкритикували британських правоохоронців, відповідальних за помилку в посібнику, а також стали вимагати видалення з документа зображення герба України.

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...