З архіву ПУ. "Скидають у чат, як голосувати": Скандальна нардеп розповіла, як насправді працює "Слуга народу"

Виключена з фракції "Слуги народу" нардеп Ганна Скороход розповіла, про те як в політичній силі відбуваються голосування. За її словами, всі депутати голосують за вказівкою зверху. В інтерв'ю "Апострофу" Скороход зазначила, що повідомлення депутати отримують в чат. Їм кажуть, як за який закон голосувати, а якщо проти, то чому, передають Патріоти України 26 листопада 2019 року.

При цьому вона додала, що ні у кого з депутатів не виходило обґрунтувати свою позицію, якщо вона не збігається з партійною.

"Пояснення хорошого я ні разу не зустрічала. Якщо пояснення в тому полягає, що законопроект не нами подано, то, напевно, це не пояснення, це маячня. Але багато хто вважає, що це дуже гарне пояснення. Більш того, з усіх проблемних питань нам навіть скидають, як спілкуватися з пресою, як на яке питання відповідати", - зазначила вона.

За словами Скороход, в ситуацію часто втручається глава ОПУ Андрій Богдан. "На фракції він присутній майже завжди. І також Трофимов (Сергій Трофімов - перший заступник голови ОП) і міністри присутні. Гончарук ходить теж, коли питання стосується Кабміну, а вони є завжди. Я навіть задавала йому питання по бюджету. Абсолютно нормальна комунікація. Правда, вона нічим не закінчується, але сам факт", - говорить вона.

Депутат також розповіла, як проходило голосування за Кабмін. За її словами, кандидатів ніхто не обговорював. "Президент сказав, що бере на себе відповідальність за Кабмін, і його треба проголосувати. Питання було в тому, що ніхто нікого ні з ким не обговорював, кого призначили. Якщо ви подивитеся, то в трудовій книжці деяких - досвід роботи аж два роки ФОПом ... і тут - міністр. Я не претендую на Кабмін, але в тій же фракції СН величезна кількість людей і з досвідом роботи, розумних, які розуміються і в економіці, і в інших сферах", - додала Скороход.

На її думку, нинішній Кабмін призначений для того, щоб "провести певні законопроекти, щоб яскраво почати і швидко закінчити розпродаж залишків України, а потім звалити".

Джерело: Апостроф

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...