З архіву ПУ. "Слава нації - Смерть ворогам!": "Азов" ліквідував штаб російських окупантів на Світлодарській дузі (відео)

Батальонно-тактична група окремого загону спеціального призначення “Азов” Національної гвардії України у травні 2019 року ліквідувала штаб російських окупантів на Светлодарской дузі. Відповідне відео було оприлюднено на сторінці “Азова” у соцмережі, зазначають Патріоти України.

Для розміщення свого штабу проросійські бойовики використовували будівлю колишньої бази відпочинку “Затишок” неподалік Новолуганского.

“Бійці “Азова” знову нанесли удар по окупантам. На цей раз під вогнем азовського озброєння виявився штаб терористів. Влучні постріли – і головне кодло противника зруйновано. Продовжуємо вести боротьбу з терористами”, – сказано в повідомленні.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...