З архіву ПУ. "Слава Україні!": З'явилося відео, у якому західні політики вимовляють гасло, що так не сподобалося ФІФА

Фото:скрін відео

У мережі в липні 2018 року з'явився ролик, де "Слава Україні!" звучить з вуст найвідоміших політиків світу - прем'єр-міністрів і президентів різних країн. Таким чином український інформаційний експерт Максим Саваневський відреагував на скандальне рішення FIFA щодо хорватських футболістів Домагоя Віди та Огнена Вукоєвича. Відео з'явилося у Facebook, передають Патріоти України.

"Ну ви в курсі, що робити з цим відео далі", - підписав відеокліп його автор. У добірці є виступи прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, колишнього держсекретаря США Джона Керрі, президента Литви Далі Грібаускайте, політиків з Німеччини та Естонії.

Також автор відео нагадав, що ці ж слова президент України Петро Порошенко використовував під час виступу в американському Конгресі.

Як відомо, 7 липня 2018 року збірна Хорватії виграла у РФ в серії післяматчевих пенальті на ЧС-2018 з футболу, після чого колишні гравці ФК «Динамо» (Київ) Домагой Віда і Огнен Вукоєвич присвятили перемогу Україні, вигукнувши "Слава Україні!". FIFA назвала це "неспортивною" і "політичною" заявою.

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...