З архіву ПУ. "Сліпі ягнята Ху*ла": Український журналіст "розніс у пух і прах" росіян (відео)

Росіяни не здатні визнати жоден зі своїх злочинів проти України. Адже єдиним беззаперечним аргументом для них є брехня, озвучена особисто президентом Росії Володимиром Путіним.

Роман Цимбалюк

Таку думку озвучив український журналіст Роман Цимбалюк в ефірі російської радіостанції "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"З доказами в Росії дуже все просто. Доказом для Росії є тільки те, як скаже президент Російської Федерації. Ця ситуація не змінилася з 2014 року. Ви пам'ятаєте крилату фразу, що "військову форму можна купити в будь-якому військторзі" і "ми ніколи не приховували, що це російська армія". Що змінилося? Ставлення російської держави, суспільства, людей змінилося тільки від формулювання першої особи", – прокоментував він цілковиту підтримку росіянами окупації українського Криму.

Цимбалюк упевнений, що аналогічну лінію поведінки громадяни країни-агресора будуть застосовувати і в питаннях причетності Росії до збиття Boeing і війни на Донбасі.

"Навіть якщо покажуть відео, як Путін підписує найтаємніший наказ про те, що десяткам російських частин терміново "піти у відпустку" і вирушити в Україну, і все це знімуть, а Путін скаже: "Це брехня". І всі, всі будуть говорити: "Та ні, це монтаж, це в Голлівуді зняли, не були вони на місяці!" – додав журналіст.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...