З архіву ПУ. "Снял пару отличных бл*дей": Ще один український топ-чиновник потрапив у гучний скандал

Конкурс на крісло глави Державної архівної служби України виграв історик Анатолій Хромов з Одеси, який раніше працював в Українському інституті національної пам'яті. Рішення про перемогу Хромова уряд погодив у середу, 20 листопада, передають Патріоти України 25 листопада 2019 року.

Випускник Історичного факультету Одеського національного університету ім. Мечникова, кандидат історичних наук обійшов у конкурсі Івана Киселя, який багато років був на керівних посадах держархіву. При цьому Анатолій Хромов відомий також як і поет. Так, "Страна" звернула увагу на деякі твори чоловіка, які публікувалися на сайті maysterni.com.

Далі цитуємо деякі вірші поета (мовою оригіналу):

Ти претендуєш на звання Живого скарбу нашої нації Я сотні імен назову навмання Для кого, ти стимул мастурбацій...

***

Так і хочеться пірнати Наче в море – в твоє лоно Розлетівся по кімнаті Терпкий запах, ледь солоний І коли я впав із криком Ніжно пестила вустами Ох, яка ж ти ненаситна Навіть мертві – і ті встануть.

***

Я типичный мажор и мне 23 я закончил с трудом академию но с красным дипломом, пойди посмотри Декан постарался за "премию" И с помощи папы, но так ведь и надо! Я год как, начальник района Приеду в 12 на новеньком Prado Сверкну золотым телефоном Пройдусь по отделам, очки как у Лепса Прикроют следы буйной ночи Пошлю громко матом кого-то из плебса Они ж промолчат, знаю точно! Вот мой подчиненный, оклад – 300 баксов Не знаю чем кормит детей Я лично вчера по этой же таксе Снял пару отличных бл*дей Нам, честно, поср*ть, что вы там клянете И ждете чтоб с папой мы сдохли Скорей это мы на новой Тойоте Размажем вас всех по дороге.

Відзначимо, із шести претендентів на цю посаду Хромов був на 4-му місці у знанні законодавства.

Ситуаційне завдання та співбесіда вивели його вперед. Лідер тестування Кисіль провалив співбесіду, отримавши низькі бали від конкурсної комісії.

Відомо, що з початку 2018 року Хромов був замдиректора держархіву СБУ. У 2012-му році захистив дисертацію на тему "Реалізація місцевою владою Південної України політики уряду Російської Імперії щодо козацтва в ХІХ столітті". У 2012-2016 роках викладав історію України в одеському Медині.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...