З архіву ПУ. ​Сьогодні головним завданням для України є просто пережити Зеленського​, - Казарін

Авторитетний український журналіст Павло Казарін заявив, що, на його думку, президент Володимир Зеленський має туманне уявлення про правила дипломатії, економічні закони і особливості державного управління, передають Патріоти України 2 лютого 2020 року. Як йдеться у його статті на LIGA.net, у президента тут вакуум, і майбутнє України багато в чому залежить від того, хто буде заповнювати цю порожнечу.

"Я охоче допускаю, що у шостого президента України є вакуум розуміння процесів. Швидше за все, він недооцінює потенціал агресії і масштаб викликів. Швидше за все, він переоцінює можливості для компромісу з Москвою і власні можливості", – написав журналіст.

"В оточенні Зеленського сьогодні опинилися найрізноманітніші люди. Процес формування його команди нагадував вир, який затягнув в президентську орбіту як реформаторів, так і їх супротивників. Як прихильників суверенітету, так і капітулянтів. Як базарників, так і лобістів фінансово-промислових груп. Між цими таборами тепер йде війна за доступ до тіла. Відлуння якої ми час від часу спостерігаємо", – зазначив Казарін.

На його переконання, сьогодні головним завданням для України є просто пережити Зеленського.

"Причому, зробити це бажано з мінімальними втратами. Раніше країна вже пережила п'ятьох президентів, і є надія, що зможе пережити шостого. Причому, навіть поразки, що не трапилися, можна сприймати найближчі 4 роки як перемоги", – сказано в статті.

Він додав, що дев'ять місяців тому пасажири судна вручили штурвал людині, яка була до цього не готовою.

"Його команда неоднорідна: хтось хоче відправити корабель на рифи, хтось – довести до пункту призначення, хтось – віджати собі пару палуб. Але мені складно зрозуміти тих, хто з саркастичною посмішкою чекає найгіршого сценарію. "Я ж казав" звучить безглуздо з вуст людини, що бовтається у відкритому морі на рятувальному плоту. Іншого корабля у нас немає. Ми всі пов'язані спільною долею. А тому failure is not an option (провал – це не варіант – Ред.)", – написав Казарін.

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...