З архіву ПУ. "Сплошной пиар вместо работы!": Мережу обурило відео обговорення Зеленським тарифів на комуналку

Влада провела нараду, на якій обговорили шляхи зниження цін на опалення вже в грудні.

Президент України Володимир Зеленський у листопаді 2019 року опублікував відео обговорення тарифів для українців, що вони і обговорюють в мережі. Про це повідомляє гарант на своїй офіційній сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Влада провела нараду, на якій обговорили шляхи зниження цін на опалення вже в грудні. Лідер країни написав, що ціни на газ зменшилися, а тарифи - ні. Він зазначив, що зараз це питання підняли і вирішують його.

"Шукаємо шляхи, як знизити ціну і зробити так, щоб за грудень українці отримали менші квитанції за опалення", - написав він.

Користувачів мережі обурила ця ситуація, яка нагадала їм відеоролик про високу зарплату вчителям.

Покласти край мародерству армії: НБУ заборонив ломбардам приймати дрони і тепловізори

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:05

Національний банк України (НБУ) заборонив банкам і небанківським фінансовим установам приймати в заставу за кредитами фізичних осіб дрони, тепловізори та інші подібні товари подвійного використання. Про це повідомляє пресслужба регулятора. Відповідні з...

Запеклі бої на Донбасі: ЗСУ вибивають росіян з Красногорівки

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:50

Російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають їх звідти. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця підполковник Назар Волошин ...