З архіву ПУ. "Стане катастрофою": Екс-соратниця Януковича "розмріялася" про криваву різанину в Україні (відео)

Колишня прес-секретарка Віктора Януковича Ганна Герман напророкувала Україні "криваву різанину" проти чинної влади. Про це вона розповіла в ефірі "112", коментуючи продаж української землі, передають Патріоти України 6 січня 2020 року.

"Уявіть собі, якщо ми продамо хоч би 10% землі, а потім продамо всі інші землі, а їх куплять ті, хто має великі гроші, ми продамо Україну. Я думаю, що це не буде просто в Україні. Не думаю, що українці легко дадуть себе обдурити під шумок всіх акцій, які тут влаштовують для відволікання уваги", – повідомила вона.
На думку Герман, продаж землі обернеться катастрофою в країні. "Я думаю, що за землю будуть бити, і будуть бити сильно, якщо у народу захочуть цю землю забрати. Не можна сподіватися на те, що активні українці виїхали. Буде важко вкрасти. Я б хотіла, щоб для тих, хто це намагається зробити, так тиснуть на це – стане катастрофою. Це закінчиться кривавою різаниною. Я не раджу з цим жартувати", – вважає колишня соратниця Януковича.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...