З архіву ПУ. "Статевий акт" над охороною здоров'я в особливо цинічній формі: "Людина Радуцького", котра очолила МОЗ замість Супрун, не має диплома лікаря

Зоряна Скалецька активно брала участь в теле- і радіоефірах, висловлювалася про медреформу і критикувала її в частині "недостатньої комунікації з лікарями".

Зоряна Скалецька. Фото: ВВС.

Новим главою Міністерства охорони здоров'я України стала Зоряна Скалецька – експертка Центру підтримки реформ при Кабміні та кандидатура, яку в скандальному листуванні нардеп від "Слуги народу" Михайло Радуцький назвав "своєю людиною". Близька до Скалецької особа загалом позитивно оцінила її діяльність, але зазначила, що вона дуже залежна від впливу окремих персон, зокрема й Радуцького, повідомляють Патріоти України 30 серпня 2019 року.

"Чи буде Зоряна весільним генералом? А за своєю натурою вона ним і є, вона лідер, у неї є хребет. Вона енергійна, має хороші знання і швидко ухваляює рішення. Питання, хто і як визначатиме заступників міністра охорони здоров'я? Хто буде курирувати закупівлі ліків?" – зауважив співрозмовник ЗМІ.

Скалецька активно брала участь в теле- і радіоефірах, висловлювалася про медреформу і критикувала її в частині "недостатньої комунікації з лікарями". Однак, за словами джерела, в її заявах, крім конструктиву, був і популізм.

Також відомо, що раніше Скалецька була одружена з нардепом VIII скликання від БПП Олександром Черненком, з яким у неї двоє спільних дітей. Медичної освіти нова керівниця МОЗ не має. У неї є два дипломи – Києво-Могилянської академії і польського університету Марії Складовської-Кюрі.

Джерело: ВВС Україна

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...