З архіву ПУ. "Свершилось": Братське Х*йло оголосило українців російськомовними (документ)

Українські громадяни зможуть отримувати російське громадянство за спрощеною процедурою вже до кінця червня 2020 року.

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про автоматичне визнання громадян Білорусі і України носіями російської мови. Відповідний документ з'явився у відкритому доступі на сайті президентської адміністрації РФ, передають Патріоти України 18 брезня 2020 року.

У документі говориться, що українські громадяни, які володіють російською мовою, зможуть при бажанні бути визнані "такими, що вільно володіють російською мовою" за рішенням уповноваженої комісії. Таке рішення комісії необхідне для надання особі російського громадянства.

Таким чином, українці згідно з новим рішенням президента РФ, отримають спрощений доступ до російського громадянства. Термін вступу документа в силу - 90 днів, таким чином, українські громадяни зможуть отримувати російське громадянство за спрощеною процедурою вже до кінця червня 2020 року.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...