З архіву ПУ. Світ шокований: У лабораторії Уханя коронавірус зберігали у зламаному холодильнику (фото)

У Китайській пресі були опубліковані фото дворічної давності з наукового центру в Ухані, який займається дослідженням вірусів.

В 2018 році видання China Daily показало знімки, які зараз викликали серйозні підозри в сторону китайської сторони. Нещодавно це кадри почали знову активно поширюватися в мережі, передають Патріоти України 19 квітня 2020 року з посиланням на Daily Mail.Зокрема, була розповідь про сховище зразків на півтори тисячі штамів, яка супроводжувалася фото, на яких лаборантка відкривала морозильну камеру з пробірками.

ЗМІ звернули увагу на ту деталь, що гумка по периметру дверцят морозильника, покликана забезпечувати герметичність камери, очевидно відвалювалася. У мережі Китай підозрюють в тому, що саме це послужило причиною витоку коронавірусу з лабораторії.


План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:23

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...