З архіву ПУ. "Сибір наш": У Китаї відкрито зазіхнули на частину Росії

Китайське видання "Фенікс" (Fenghuang wang) опублікувало матеріал про Сибір, ​​який викликав ажіотаж і навіть обурення в російських ЗМІ.

Так, у статті, котра побачила світ у листопаді 2018 року, йдеться про те, що Росія володіє великими територіями, у той час, як півтора мільярда китайців змушені тіснитися у межах своєї держави. У цьому контексті найбільше уваги автор публікації приділяє російському Сибірові, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Так, там суворий клімат і більшість земель непридатні для обробітку. Однак там колосальні різноманітні природні ресурси. І найголовніше - ця територія знаходиться близько до Китаю", - написав журналіст.

"На Далекий Схід і Сибір доводиться по 1 людині на 1 квадратний кілометр. "Це вже не просто малонаселена територія, вона буквально безлюдна", - резюмував він і нагадав, що 1,5 млрд китайцям дуже тісно у межах Китаю.

При цьому у статті наводяться карти з територіями Росії та Китаю.

У представників російських ЗМІ дана публікація викликала подив. Як пише "Московський комсомолець", у матеріалі китайського засобу масової інформації "дуже докладно викладені всі факти, що, само по собі, вже не може не турбувати і навіть жахати російську громадськість".

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...