З архіву ПУ. Сирійські повстанці на БМП ганяли у тісному контакті російський Т-72, не даючи танку використати гармату (відео)

Зіткнення сталося в провінції Ідліб на півночі Сирії.

У соціальних мережах опубліковано відео дуелі між танком Т-72 сирійської армії диктатора Башара Асада і БМП повстанців, яка пішла на таран прямо під час бойового зіткнення. Відео було знято у лютому 2020 року дроном і згодом опубліковано виданням Sham Center, передають Патріоти України.

На відео можна помітити, як танк Т-72 армії знаходиться на автомобільній дорозі і утримує вогневий контроль над перехрестям. Раптово на великій швидкості з'являються БМП повстанців, які після серії маневрів, одразу наближається до танка і таранить його, намагаючись перешкодити пострілу. Зіткнення сталося в провінції Ідліб на півночі Сирії. Інцидент стався в минулий четвер, однак відео набуло поширення тільки сьогодні. "Сирія, Ідліб. Повстанці на БМП таранять танк Т-72 військ Асада, скорочуючи дистанцію, щоб він не зміг по ним вистрілити, фронт Нейроб 20 лютого", - повідомляють журналісти.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...