З архіву ПУ. Сирійські повстанці "підсмажили" з ПТУРа російський танк. У ЗМІ потрапило відео

Сирійська армія за останню добу втратила відразу шість танків і декілька артилерійських систем.

Цілком ймовірно, що у танку були росіяни. Фото: скріншот з відео.

На північному заході Сирії в провінції Ідліб повстанці за підтримки турецької армії підірвали танк Т-72. Відео було опубліковано виданням Кавказ-центр 3 березня 2020 року, передають Патріоти України.

Підрив танка стався в населеному пункті Кафранбель в Ідлібі. На опублікованих кадрах важкий танк Т-72 проїжджає по вулиці населеного пункту на відкриту місцевість і потрапляє під вогонь з ПТУР. Після точного пострілу пролунав потужний вибух, при цьому після попадання танк ще кілька десятків метрів рухався вперед, проте потім зупинився посеред гаю.

На його вежі можна помітити вогонь: доля екіпажу бойової машини залишилася невідомою. При цьому в соціальних мережах заявляють що Т-72 є гарною бойовою машиною, управляли якою цілком ймовірно росіяни. "Танк непоганий, сирійців в такий не посадять, може іранці, що теж навряд чи. У сирійців танкістів не залишилося, тому іхтамнєти-росіяни", - пише користувач. Інформаційні агентства повідомляють, що сирійська армія за останню добу втратила відразу шість танків і декілька артилерійських систем.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...