З архіву ПУ. "Та він взагалі ніякий. Чистий, б**дь, лох": Як скандальний суддя Вовк насміхався з Зеленського

Голова Окружного адмінсуду Києва (ОАСК) Павло Вовк, якого оголосило у розшук НАБУ, раніше називав Володимира Зеленського "лохом", коли той був ще кандидатом у президенти. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на розслідування "Слідство.Інфо".

Ідеться про другу частину фільму "Нарадча кімната", у якому розповідається про контакти судді ОАСК Павла Вовка з оточенням президента Володимира Зеленського в 2019 році. Зокрема, з Андрієм Богданом. У фільмі містяться записи розмов суддів ОАСК, які стосуються рішень на користь Російської православної церкви в Україні та зняття заборони на показ в Україні серіалу "Свати", до виробництва якого свого часу був причетний Зеленський. Усі ці розмови досі не публікувалися.

Зазначається, що журналісти проаналізували майже дві тисячі годин записів із кабінету голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка. Прослуховування там встановили детективи Національного антикорупційного бюро напередодні останніх президентських виборів, тож усі зустрічі та обговорення відбувалися на тлі боротьби за крісло глави держави між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським — і в перші місяці правління нового президента.

Як написала на своїй сторінці у Facebook головна редакторка проекту "Слідство.Інфо" Анна Бабінець, Вовк дозволяв собі кепкувати над тоді кандидатом у президенти Зеленський.

"Та он вообще никакой. Чистый, бл*дь, лох" – каже про Володимира Зеленського голова ОАСК Павло Вовк. Разом зі своїм друзями-суддями вони кепкували з нього під час президентських перегонів. Коли ж зрозуміли, що він перемагає, вирішили вислужитися", – зазначила вона.

Журналістка наголосила, мовляв, судді "пошуршали" і знайшли справу про заборону серіалу "Свати", яка тоді так обурювала Зеленського. Як відомо, за рік до того "95 квартал" намагався оскаржити через ОАСК заборону, пов’язану зі скандальним російським актором Федором Добронравовим.

"І судді на чолі з Вовком дозволили "Сватам" транслюватися в Україні. Певне, це зробило Зеленського щасливим. А вже через тиждень після інавгурації Зеленського Вовк заїжджав до Офісу президента через чорний в'їзд. Лохом, напевне, Володимира Олександровича більші не називав", – припустила Бабінець.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...