З архіву ПУ. "Так долго, как Карабах, мы не продержимся": Відомий член НЗФ розповів про серйозні проблеми "армії ДНР"

Член НЗФ "ДНР" Максим Фомін, більш відомий в мережі, як Владлен Татарський, заявив про серйозний дефіцит людей, готових воювати із ЗСУ на боці НЗФ. Про це "гібрид" Путіна написав у своєму Телеграм-каналі під враженням нищівної поразки Вірменії на окупованих теренах Азербайджану восени 2020 року, передають Патріоти України.

Татарський пише: "На фронте катастрофически не хватает людей, и очередная комиссия должна было выяснить то, что знает каждый ребенок в республиках… Поехала комиссия на участок фронта… быстро приехать и посчитать всех по головам. А голов то нет… Но у нас служат находчивые и смелые офицеры! Поэтому, оставив по одному человеку на НП, погрузили всех остальных в "Урал" и повезли на тот участок фронта, куда приедет комиссия, тем самым оголив другую зону ответственности".

При цьому він з обуренням зазначив, що у НЗФ гостра нестача безпілотників, РЕБ і іншої військової техніки. Також, він, порівнюючи ситуацію з бойовими діями в Нагірному Карабасі, зазначив: «При таком раскладе так долго, как Карабах, мы не продержимся…».


У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...