З архіву ПУ. Так хто тепер "барига"? Поліція перекривала рух, щоб Зеленський зміг заїхати на дачу в Конча-Заспі, хоча він обіцяв "бути як усі"

Президент Володимир Зеленський порушує власні слова про те, що “кортеж президента - такий же учасник руху, як і всі”. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Михайло Ткач і опублікував фотодоказ, передають Патріоти України.

“Близько десяти хвилин тому поліцейський перекрив рух транспорту для заїзду кортежу президента Зеленського на державну дачу в Конча-Заспі. Саме утворюється черга з народу щоб “слуга народу” заїхав додому. Світлофор, схоже, поламався”, – написав він.

Журналіст нагадав, що рік тому президент пообіцяв народу, що дороги заради нього перекривати не будуть. «Під час пересування президента дорогами України їде 2 автомобілі: президентський і автомобіль охорони. Іноді буває третій – із супроводжуючими особами, членами команди, охороною. Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає «мигалок» тощо. Мабуть, тому фейсбук-спільноті так важко вивчити питання. Президент – такий самий учасник руху, як і всі», – зазначив тоді лідер країни.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...