З архіву ПУ. "Там воюют наемники из Польши, Канады, инструктора какие-то американские": Поклонська зробила скандальну заяву про війну на Донбасі (відео)

"Експрокурорка" тимчасово окупованого Криму, а нині нелегітимна депутатка Держдуми РФ Наталія Поклонська у травні 2020 року заявила, що Росія нібито не окупувала український півострів, а війна на Донбасі – "громадянська", передають Патріоти України.

Цинічне пояснення злочинів країни-агресорки вона дала в інтерв'ю Дмитру Гордону, заявивши, що конфлікт на сході України нібито підтримують найманці із Заходу.

"Послухайте, мене ніхто не окупував, інших кримчан теж. Ми живемо у себе на батьківщині, ми "захищали" свою землю. Ми – не окупована територія. Я про це буду говорити завжди. З приводу Донбасу – я знаю, що там воюють найманці з Польщі, Канади, інструктори якісь американські. Зброя різна: і радянська, і не радянська. Свавілля, одним словом!" – повторила ключові тези російської пропаганди зрадниця України.

"З приводу всього цього, з приводу цієї "громадянської війни"... Я вважаю, що це "громадянська війна". З приводу цього неподобства потрібно просто вночі не спати політикам, дипломатам і вести переговори і вирішувати цей конфлікт. Тому що це не нормально. Не треба все звалювати тільки на одну Росію! Так не можна. На мій погляд, все це було розпочато Майданом, "державним переворотом", – додала Поклонська.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...