З архіву ПУ. Тепер справді "ихтамнет": Протурецькі війська в Сирії знищили цілий загін російського спецназу (відео)

На території Сирії знову загинули громадяни Росії.

Протурецький "Національний фронт звільнення" опублікував в Мережі відео знищення снайперської групи російського спецназу, по якій точно вдарили на схід від Маарет ан-Нуумана на території Сирії. Уточнюється, що інцидент трапився 3 вересня 2019 року, передають Патріоти України.

Згідно з оприлюдненими даними, кілька російських спецназівців були вбиті і поранені при спробі проникнути в тил противника в районі сирійського міста Ааджаз. Крім того, уточнюється, що найманці з Росії потрапили у влаштовану противником засідку. Більш того, в соціальних мережах сирійські опозиціонери пишуть відразу про дев'ять загиблих спецназівців-росіян.

Уточнюється, що інцидент трапився 3 вересня 2019 року. На каналі "Рибар" пишуть, що тоді Міноборони Росії спростувало загибель своїх громадян в Сирії. Також розходиться і дата - джерела в росЗМІ говорили про 4 вересня, а не 3. "Чому сирійці викладають відео і фото через майже три місяці незрозуміло. На кадрах видно, що БПЛА бойовиків веде розвідку маршруту висування від Ааджаза на південному сході провінції Ідліб" , - зазначено в повідомленні. Крім того, в Мережу потрапили фото особистих речей і обмундирування убитих росіян.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...