З архіву ПУ. Терористи вирішили залякати захисників України на Донбасі "вбивчим" відео

У мережі з'явилося відео, на якому терористи "ДНР" нібито підривають автомобіль з українськими захисниками. Однак, судячи з кадрів, зроблено воно досить давно. До того ж, ніяких доказів, що знищений саме транспорт ЗСУ, немає.

Ролик опублікував 9 червня 2019 року на своїй сторінці у Twitter блогер Necro Mancer. "ПТУР по джипу ЗСУ. Місце і час зйомки невідомі", – підписав він його, передають Патріоти України.

Під постом спалахнула бурхлива дискусія. Багато користувачів мережі не виключають, що відео може бути або постановкою в рамках інформаційної війни, або зроблене досить давно, але розганяється все в тих же цілях тільки зараз.

"Вже третє відео з ПТУР за тиждень. На честь чого такий масовий злив пішов?", "Дістали їх відео від "Штірліца" з "Азовом", відповідь", "Тільки наші публікують відео відносно регулярно з затримкою один-два місяці. А ці чомусь складували все в архів, щоб тепер викладати незрозумілого ступеня свіжості. Може там взагалі зйомки за 2015-2017 роки", – пишуть люди.

"В авто мінімум чотири людини. Зима або рання весна. Не здивуюся якщо це щось зовсім старе, типу ДАП", "В передок зарядив, швидше за все без двохсотих", "А з чого ви вирішили, що це український джип?" , "Схоже на те, як загинув капітан Сенюк у 2017", – триває обговорення.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...