З архіву ПУ. Тікай, Армато, тікай! Армія США почала військові випробування нового танка Abrams (фото)

Випробування останньої модернізації основного бойового танку M1A2 армії Сполучених Штатів проходять на одній з головних військових баз Пентагону Форт Гуд у Техасі.​

Перший оновлений танк M1 «Абрамс» (Abrams) останньої модифікації M1A2SEPv3 надійшов на випробування в армію США наприкінці весни 2019 року, передають Патріоти України з посиланням на спеціалізований американський військовий ресурс army.mil.

Випробування останньої модернізації основного бойового танку M1A2 армії Сполучених штатів проходять у 2 батальйоні 8 кавалерійського полку 1 танковій бригаді «Залізний кінь» (1 кавалерійська дивізія) на одній з головних військових баз армії США Форт Гуд у Техасі.

Перший M1A2SEPv3 Abrams на випробуваннях в Форт Гуд

«Це честь бути першими, хто потрапить всередину і випробує ці нові системи. Тепер ми будемо вважатися експертами в цій темі й зможемо повернутися до наших колег і навчити їх тому, що вони повинні знати, щоб успішно працювати з цими оновленими танками», - наголосив командир першого випробувального екіпажу нового танка старший сержант Бенджамин Яндалл.

«Цей танк є приголомшливим. Я був танкістом понад два роки, і я прагну почати маневрувати цим танком з його новими системами. Вони зроблять мою роботу легшою», - додав один з членів екіпажу Ріго Роблес.

Нагадаємо, ОБТ M1A2 Abrams був розроблений у 1992 році. З того часу машина притерпіла вже три модернізації в рамках пакету SEP (Пакет поліпшених систем). Наразі Сухопутні війська США використовують другу модернізацію M1A2 SEP V2 розроблену у 2008 році. Третій варіант «Абрамсу» з'явився у 2015 році. За планами ці машини мають поступово замінити більш старі модифікації M1A2 починаючи з 2020 року.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...