З архіву ПУ. "Это была абсолютная ошибка": Зубов розповів, що погубить Путіна, і назвав термін (відео)

У Росії відмирає радянський режим, який уособлює президент РФ Володимир Путін. Його дні приречені...

Андрій Зубов

Найбільш вірогідною датою зміни влади в країні стане 2024 рік, вважає російський історик, опозиціонер Андрій Зубов, передають Патріоти України.
«Если не этот, то следующий год будет решающим для России и поворотным для ее политической системы», - упевнений він.
На думку Зубова, нинішня верхівка РФ оступилася і приречена. «Сейчас все указывает на то, что путинский режим начал падать. В 2014 году, как это ни прискорбно для Украины, он был на подъеме. Сейчас он терпит одно постыдное поражение за другим», - розповів він.
Опозиціонер перерахував недавні провали російської влади: Солсбері з розкриттям агентурної мережі, розстріл силами Асада російського літака, невдачі в запуску ракет на орбіту, абсолютно безглуздий підйом пенсійного віку.
Політик підкреслив, що у Росії багато проблем, проте високі ціни на нафту дозволяли владі не підвищувати пенсійного віку. «Это была абсолютная ошибка путинского режима. Даже с его точки зрения… Наконец, вот эта автокефалия в Украине, это тоже ужасная пощечина имперской советской церкви, которая была создана Сталиным в сентябре 1943 года. Вот именно для этой церкви, которая была послушным орудием коммунистического режима, для нее наступают последние черные дни», - розповів історик.
При цьому експерт уточнив, що православна церква в Росії залишиться, але вона буде відрізнятися від нинішньої «радянської церкви».
«Умирает не путинский режим, умирает советское государство… А Путин лишь его образ и представитель», - резюмував Зубов.
Джерело: Еспресо.ТV

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...