З архіву ПУ. "Толю, ти - ніхто": Нардеп Гончаренко жорстко відповів запроданцю Шарію (відео)

Олексій Гончаренко розповів, що напередодні йому скинули відео з заявою Шарія, в якому блогер закликає президента Володимира Зеленського посадити депутата.

Олексій Гончаренко. Фото: соцмережі.

Депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко записав відео, яке є відповіддю проросійському блогеру Анатолію Шарію і поставив його на місце. Гончаренко заявив, що Шарій є "порожнім місцем", і закликав його набратися сміливості і повернутися в Україну, якщо той вирішив зайнятися політикою. Відео Гончаренко опублікував на своєму блозі на відеохостингу YouTube: кадри були записані прямо із залу засідань Верховної Ради, повідомляють Патріоти України.

Гончаренко заявив, що напередодні йому скинули відео з заявою Шарія, в якому блогер закликає президента Володимира Зеленського посадити депутата. У відповідь на це Гончаренко з посмішкою на обличчі заявив, що сміливості Шарія вистачає лише на те, щоб записувати відео "і гавкати", сидячи в Європі.

"Не люблю відповідати всяким Шаріям, але тут треба поставити на місце одного клоуна в Інтернеті. Толю, ти ніхто. Припиняй гавкати і займися хоч чимось корисним, клоуне", - заявив Гончаренко. "Тут Шарій обізвався і щось там прогавкав. Толю, зберися, витри соплі і будь нарешті мужиком, а то все, що ти вмієш, це сидіти за комп'ютером і кулачком погрожувати, і відео записувати. Приїжджай в Україну, клоуне. Тоді і поговоримо. А так, порожнє місце ти".

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...