З архіву ПУ. Топ-пропагандистка Кремля викликала на дуель Порошенка

В якості зброї вона вибрала "диктант з російської мови".

Маргарита Симоньян

Головний редактор пропагандистського російського телеканалу Russia Today Маргарита Симоньян викликала президента України Петра Порошенка на дуель. В якості зброї вона вибрала "диктант з російської мови", випливає з її записи в Facebook за 11 червня 2020 року, передають Патріоти України.

"Якщо я зроблю більше помилок, ніж він, негайно звільняюся звідусіль, визнаю, що Крим український, Росія бомбардує Донбас, а сама я - вождь світового фейкньюса", - написала Симоньян.

До цього вона написала, що Порошенко "розчулив її до сліз".

Нападки пропагандистки почалися після того, як президент України, відповідаючи на питання журналіста іспанської газети про вихваляння Сталіна в Росії і, зокрема, про те, що Симоньян після президентських виборів назвала Володимира Путіна "вождем", зауважив, що Симоньян повинна знати, що термін "вождь" в російській мові означає "фюрер".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...