З архіву ПУ. Трагікомедія п'ятої колони: Медведчук поспіхом намагається купити у Мураєва телеканал "Наш" після того, як кинув екссоратника на $15 000 000 за NewsOne, - Карась

У Медведчука із Мураєвим є деякі проблеми? Фото: соцмережі.

Представник молодіжного руху "Основа майбутнього" Євген Карась під час мітингу на вході до редакції каналу "Наш", посилаючись на власну інформацію, заявив, що наразі відбуваються кулуарні торги за телеканал, повідомляють Патріоти України.

Перемовини, за словами Карася, зумовлені необхідністю Кремля мати свою телевізійну площадку в Україні після закриття каналів Віктора Медведчука й ускладнені давньою проблемою у взаєминах між обома політиками.

Як пояснив Євген Карась, справа в тому, що Мураєв вже продавав Медведчуку телеканал News One, й разом з отриманою ним квотою у ОПЗЖ сума угоди тоді складала $15 млн. Одну половину цієї суми, тобто понад $7 млн Мураєв отримав на свій російський рахунок, а другу половину Медведчук йому не виплатив, тому що Мураєв пішов з фракції і це було розцінено Медведчуком як порушення домовленостей. На прохання Медведчука дані кошти досі заморожено у РФ. Це є і головним предметом їхньої давньої суперечки.

Наразі, коли Медведчук знову звернувся до Мураєва, той, як наголосив Євген Карась, просить повністю виплатити йому як усю суму за телеканал “Наш” (за новою угодою), так і решту суми за телеканал NewsOne (за старою угодою). "Дуже кумедний торг. Напряму зараз якийсь московський банк вирішує долю цього каналу", – наголосив Євген Карась.

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...