З архіву ПУ. "Це борг перед дідами": Поклонська раптово заговорила про повернення в Україну

Няша заявила, нібито вона "не боїться радикалів" і готова "приїхати та працювати".

Нелегітимна депутатка Державної Думи Росії, колишня "прокурорка" Криму Наталія Поклонська заявила, що готова стати послинею РФ у Києві. Гучними планами вона поділилася в інтерв'ю "Комсомольской правде" після неоднозначного поста в соцмережі, передають Патріоти України 5 січня 2020 року.

"Росія і Україна нерозривно пов'язані між собою і для мене є рідними і коханими країнами. Нехай когось ці слова збентежать, але і Росія, і Україна живуть у мені, і я цим пишаюся. Наявність посла Росії в Києві може стати найважливішим кроком на шляху до врегулювання конфлікту. Ну і, звичайно ж, допоможе розібратися зі "спадщиною" змовників, які влаштували державний переворот в Україні і розбазарили її землі", – написала Поклонська.

У депутата запитали, чи зважиться вона сама на те, до чого публічно закликає. "Я готова поїхати і працювати. Абсолютно точно, я не боялася і не боюся радикалів. Швидше, навпаки. Вони вже добряче познущалися над Україною. Думаю, досить. Наші народи повинні жити в мирі та добробуті. Це наш борг перед дідами, що віддали життя за мир без фашизму", – видала у відповідь Поклонська.

"І знову дєдивоєвалі, адіннарот, мишебраття", – відреагував на замашки Поклонської офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц).


Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...