З архіву ПУ. Це не Порошенко: Український письменник розповів, кому може програти Зеленський

Для когось Володимир Зеленський теж може вже бути "старим обличчям".

Президент Володимир Зеленський програє на виборах тому, для кого він буде виступати у ролі старого обличчя старої політики. Про це сказав Юрій Андрухович у січні 2021 року. Письменник в інтерв'ю розповів, яким він бачить наступного президента, передають Патріоти України.

Андрухович не вважає, що зараз серед політиків є такий, якого він хотів би бачити президентом України, "але це питання часу". Письменник зауважив, що у нього є "свої фаворити", але не став їх називати.

"Я думаю, це має бути людина молодша за Володимира Зеленського. З покоління, яке вже значну частину життя прожило після розпаду СРСР і дивиться в майбутнє частіше, ніж в минуле. Зеленський програє тому, для кого він буде виступати в ролі старого обличчя старої політики", - сказав письменник.

Андрухович додав, що "не хотілося б скидати з рахунків Петра Порошенка", але, на його думку, "антирейтинг навряд чи пустить його далі за те, що він вже має".

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...