З архіву ПУ. "Це стосується і вас": Лерос виступив із погрозами в бік Єрмака і Венедиктової (документ)

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос виступив із новими звинуваченнями в бік глави Офісу президента Андрія Єрмака, а також пригрозив генпрокурорці Ірині Венедиктовій. На своїй сторінці в Facebook Лерос заявив, що кримінальні справи щодо нього були відкриті недавно, передають Патріоти України.

Лерос наполягає, що був звільнений 20 березня 2020 року з посади радника президента Володимира Зеленського саме тому, що за день до цього дав інтерв'ю, в якому розкритикував ініціативу Єрмака щодо Донбасу.

"У цей же день глава офісу дає команду СБУ нарити на мене що завгодно і відкрити справи. 24 березня 2020 року старший лейтенант СБУ Михайло Ляхович пише рапорт своєму начальнику з безглуздими звинуваченнями щодо муралів 2016 року! 25 березня лист із СБУ йде в ДБР. 26 березня ДБР відправляє повідомлення генеральному прокурору. І вуаля, можна за депутатом вести стеження, змушувати ходити на допити, як на роботу і поступово робити слухняним!" – пише Лерос.

При цьому він пригрозив, що "знає все і про всіх", закликавши "думати про наслідки" перед тим, як "робити брехливі звинувачення". "Це стосується і вас, пані Венедиктова", – додав Лерос.

Напередодні Венедиктова заявила, що не давала вказівок прокурорам шукати матеріали на Лероса після публікації плівок із братом глави ОПУ Денисом Єрмаком.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...