З архіву ПУ. "Цей меч засунемо в с*аку й приріжем, як дику собаку": Українські військові зухвало "привітали" Путіна з Новим роком (відео)

Українські військові, які зараз воюють на Донбасі, записали своєрідне привітання з Новим роком президентові Росії Володимиру Путіну. Відео опублікували на каналі "Повернися живим" у YouTube, передають Патріоти України 1 січня 2020 року.

Дехто з бійців одразу заявив, що не стали б говорити із російським керманичем, а "відірвали йому голову". Путіну також нагадали крилатий вислів про ворогів та меч, але у сучасному трактуванні: "Хочу нагадати таку просту слов'янську істину про те, що, хто до нас із мечем прийде, тому ми того меча асунемо в с*аку й приріжем, як дику собаку".

Українські військові також "побажали" Путіну забиратися із українського Донбасу та назвали його другим Гітлером і лисим черепом.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...