З архіву ПУ. "Ти жирна - а ти х*р з рояля прибери": Мережа підняла на сміх Facebook-батл Зеленського і Тимошенко

Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко обмінялися постами з критикою один одного в Facebook. Можливо, незабаром нас чекає продовження баттлу, а поки користувачі жартують над "першою серією", передають Патріоти України 19 листопада 2019 року.

Зеленський написав, що Юлія Тимошенко раз в 5 років йде в опозицію, пропонувала йому призначити «своїх» людей на «солодкі» місця - взамін за це її партія підтримувала б Слугу Народу в усіх голосуваннях.

В кінці поста він спробував пожартувати про те, що опозиція схудла, адже їй не дають «солоденького». Тимошенко не забарилася з відповіддю і заявила, що буде чекати Зеленського на корпоративах зі «своїм піаніно».

Ось вона, справжня трагедія ...

Журналіст програми схема Михайло Ткач повноцінно прокоментував пост Зеленського.

І добив тонкотою (Тимошенко співпрацювала з Павлом Лазаренком на початку своєї політичної кар'єри).

Леонід Швець пояснює просту помилку Зеленського.

Тим часом саме Тимошенко стала головною опозиціонеркою.

Як її тільки не називали...

Джерело: Новое время

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...