З архіву ПУ. Тимошенко висловилась, що думає про нового генпрокурора Зеленського

Фракція "Батьківщина" не покладає великих надій на нового генерального прокурора. Адже сьогодні вона є повністю залежною фігурою, повідомляють 17 березня 2020 року Патріоти України з посиланням на пресслужбу "Батьківщини".

"Перше, що треба було новому президенту змінити в країні, - щоб генеральний прокурор, за Конституцією, не був кишеньковою людиною кожного наступного президента. І це стосується кожного президента. Тому що у кожного президента був свій кишеньковий генеральний прокурор", - зазначила лідер фракції Юлія Тимошенко.

За її словами, президент має ініціювати внесення змін до Конституції, згідно з якими генеральний прокурор буде незалежним від глави держави та інших гілок влади.

"Генеральний прокурор не має бути черговою маріонеткою чергового президента. Нам треба створювати незалежний інститут прокуратури", - підкреслила Тимошенко.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...