З архіву ПУ. У Харкові побили битами прихильника Шарія

За дві години до спроби вбивства харків'янин написав заяву на нібито погрози життю з боку представників "Нацкорпуса".

У ніч на 25 червня 2020 року в Харкові невідомі серйозно побили прихильника "блогера" Анатолія Шарія. Лікарі борються за його життя, повідомляють Патріоти України.

За дві години до спроби вбивства харків'янин написав заяву на нібито погрози життю з боку представників "Нацкорпуса". Анатолій Шарій в своєму Telegram-каналі повідомив про напад на одного з членів своєї партії, не вказавши імені потерпілого. "Вночі. У Харкові. По голові битами. Тільки що дізнався. Хлопець, що вів колону в Києві. Все, "Нацкорпус" і Офіс президента зважилися на вбивство. Вижив дивом. В реанімації борються за життя", - заявив "блогер".

На сайті політичної партії Шарія та її харківського представництва інформації про напад на момент написання новини не було. У прес-службі Національної поліції в Харкові поки також не прокоментували напад на молоду людину.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...