З архіву ПУ. У Кремлі була істерика: Навальний розповів, хто заборонив "Слугу народу" в Росії (відео)

Російський опозиціонер Олексій Навальний прокоментував заборону серіалу "Слуга народу" на російському телебаченні. Так, він заявив, що стрічку зняли з ефіру після того, як у Кремлі помітили реакцію суспільства на вирізаний жарт про Путіна. Відео Навальний розмістив на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Зараз вони злякалися серіалу Зеленського і жарту Зеленського. І відбулося таке: компанія ТНТ очевидно купила права на серіал "Слуга народу", де знімається Зеленський. Серіал комедійний, там багато різних жартів. Зрозуміло, якщо вони показали одну серію, то вони купили права, заплатили за них багато грошей, це очевидно. Але стали вирізати якісь частини", – сказав Навальний.

"Пожартували про Путіна, ну і ок. Ви ж купили цей серіал, вирізали і після того, як люди помітили, що це вирізане, подзвонили з Кремля і заборонили показувати серіал. Ми ж з вами розуміємо, що сама ідея показувати серіал із Зеленським по російському ТБ спочатку була узгоджена в Адміністрації президента, але потім ні, там же якісь жарти, нехай навіть вирізані. Вирізані жарти потім будуть згадувати в інтернеті, а отже серіал треба заборонити", – додав опозиціонер.

"Ця величезна влада, у якої поліція, росгвардія,"ешники", ФСБ і все інше, вона настільки сахається жартів, будь-якого підступу, написів в інтернеті. Всього вони бояться. Ну такі вони ніжні", – резюмував Навальний.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...