З архіву ПУ. У кума Путіна істерика: Журналістка поставила три незручних запитання Медведчуку (відео)

Яніна Соколова зазначила, що була змушена прийти на телеканал Медведчука News One, хоча і "ненавидить ходити на чужу територію, яка пахне токсичністю".

Питання про Крим та Стуса куму Путіна не сподобалися. Фото: соцмережі.

Українська журналістка Яніна Соколова у квітні 2019 року взяла інтерв'ю у голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, який є кумом президента РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Соколова розповіла, як трьома незручними питаннями вивела з себе проросійського політика. Журналістка зазначила, що була змушена прийти на телеканал Медведчука News One, хоча і "ненавидить ходити на чужу територію, яка пахне токсичністю".

"Я запитала у своїх глядачів у Facebook і Twitter, які питання б вони поставили Медведчуку. Почула тисячі питань, і з ними прийшла на ефір", – розповіла вона.

Соколова поділилася подробицями свого спілкування з Медведчуком. За її словами, політику були задані три незручних питання. "Я почала з того, що я рідко ходжу в лігво ворога, яким є ви, пан Медведчук, і ті телеканали, які належать вам – ви вороги моєї країни. Я поставила питання щодо того, чий Крим. Я поставила питання щодо спрощення системи оформлення російських паспортів жителям окупованих територій... Я запитала, чи означає це можливе повномасштабне вторгнення", – повідомила Соколова.

Третє питання, за її словами, було про українського поета-дисидента Василя Стуса, якого Медведчук в якості адвоката захищав на судовому процесі. "Я запитала, чи є якийсь твір Стуса, який може бути лейтмотивом життя Віктора Медведчука. Це викликало у нього шалений опір, у нього почала смикатися нога, він почав нервувати і просто кричати", – повідомила журналістка. Також Соколова анонсувала швидкий вихід в ефір її інтерв'ю з Медведчуком.

Джерело: Обозреватель

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...