З архіву ПУ. У Московського патріархату істерика: Доктора Комаровського звинуватили у підривній коронавірусній співпраці з Порошенком

"Таємний агент Порошенка" доктор Комаровський

У Московській церкві обурилися заявою педіатра-шоумена Євгена Комаровського, який у березні 2020 року розкритикував хресний хід УПЦ (МП) проти коронавірусу у Вінниці. Так відреагував митрополит Вінницький УПЦ МП Варсонофій, зазначають Патріоти України.

«У Вінниці (8 березня.-прим.) провели хресний хід, направлений на торжество Православ’я і боротьбу з коронавірусом. Разом зібралися сім тисяч людей і показали всім, як треба проводити протиепідемічні заходи. Не дивно, що в Україні лише один (станом на 11 березня 2020 року — прим.) випадок. На думку більшості наших експертів, перетинаючи кордон з країною, коронавірус перетворюється на ГРВІ», — сказав Комаровський.

У відео Варсонофій говорить, що раніше поважав думку Комаровського, але після його звернення, ставлення до нього змінилось.

«Ви з сарказмом смієтеся над нашими молитвами, нашим хресним ходом, висміюєте тисячі православних людей, які йдуть проти коронавірусу. Але спочатку вам варто було б подивитися, що в історії Православ'я такі хресні ходи проводяться щороку у кожному місті», — говорить у своєму зверненні Варсонофій.

Поза тим, митрополит побачив у діях лікаря політичний підтекст. На його думку, виглядає доволі підозрілим, що Комаровський звернув увагу лише на Вінницю, у той час, як аналогічні заходи пройшли у багатьох українських містах.

Варсонофій припускає, що своєю заявою Комаровський підтримує екс-президента Петра Порошенка, який, як відомо, є прибічником Православної Церкви України.

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...