З архіву ПУ. "У нас не Україна, пристрелять": Російський шоумен висловився про ймовірність свого президентства (відео)

Галкін дав концерт у Кремлівському палаці і заявив про президентство.

Російський гуморист і шоумен Максим Галкін під час свого виступу в Кремлівському палаці, заявив, що ні за яких обставин не буде балотуватися на пост президента Росії. Відео виступу коміка опублікувала російська журналістка Олена Риковцева 30 листопада 2019 року, передають Патріоти України.

Галкін категорично заявив, що не має намір ставати президентом Росії, незважаючи на те, що про це заговорили після перемоги Зеленського в президентських перегонах в Україні. "Я нікуди не збираюся. У нас не Україна, у нас пристрелять ще до інавгурації", - заявив Галкін зі сцени і викликав шквал позитивних емоцій серед глядачів у залі.

За словами Риковцевої, з початку свого виступу Галкін розповів з приводу його несподіваної хвилі популярності після концерту в Новосибірську, де він публічно познущався над російською пропагандою і місцевою владою. Галкін зазначив, що у нього з'явилися мільйони переглядів і безліч коментарів на YouTube від користувачів мережі, які готові підтримати шоумена на президентських виборах в РФ. Шоумен розповів, що після того, як президентом України обрали Зеленського, на нього місцева влада стала дивитися по-іншому.

Користувачі мережі також прокоментували його висловлювання: "Сумно ж як"; "Жарти жартами, а в нього ж впізнаваність 100%. За нього 60 відсотків проголосувало б. За принципом "лише б не Путін"; "Красень. Запізно тільки..."

Наздогнала кара: В Україні ліквідували командира групи спецназу ГРУ, якого судили за воєнні злочини в Чечні

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:44

Українські воїни ліквідували окупанта - командира спецназу з Бурятії. У 2007 році він був засуджений за скоєння воєнного злочину в Чечні: розстріл на дорозі шести цивільних, включно з вагітною жінкоюПроте вбивця втік перед оголошенням вироку, тож карма...

Ситуація складна: Росіяни не зайшли у Часів Яр. Вони намагаються взяти місто в лещата, - речник "Хортиці"

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:30

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин вважає, що російські окупанти намагаються взяти у лещата місто Часів Яр. Для його окупації вони активно штурмують навколишні села. Та під час телемарафону він зауважив, що на те...