З архіву ПУ. "У наступному році його не буде": Однокурсник Путіна розсекретив хворобу Х*йла

Здоров'я президента Росії Володимира Путіна останнім часом сильно похитнулося, а його хвороба, можливо, пов'язана з "головою та психікою". Ба більше, у наступному році його нібито може навіть не стати. Про це в інтерв'ю "Гордону" заявив колишній радянський розвідник і однокурсник Путіна з інституту КДБ Юрій Швець, який більше 25 років проживає у США і став там аналітиком бізнес-розвідки, передають Патріоти України у травні 2020 року.

"Якщо уважно прислухатися і правильно інтерпретувати ті активні заходи, які через них надходять із Кремля, судячи з усього, там чи то хвороба Паркінсона, то чи Альцгеймера. Єдине що – впевнено люди називають, що в наступному році його не буде", – сказав він.

За словами Швеця, хвороба російського лідера, найімовірніше, повинна бути "дуже швидкоплинною". Водночас він зазначив, що Альцгеймера або Паркінсона розвиваються не так швидко.

"Але той же "Новачок" та інші штучки – у них же їх сотні. І які у них є способи. Якщо через кухаря в гомеопатичних дозах щодня, за сніданком, і за вечерею – ось тобі й овоч через декілька місяців", – зробив висновок колишній однокурсник глави РФ.

Він припустив, мовляв, ймовірно саме тому Путін зараз і "сидить у бункері". Але зазначив, що не знає, які медики лікують російського президента – вітчизняні або ж іноземні. Адже останніх він може побоюватися через недовіру. "Тут важко судити... Американцям він довіряти не буде. Євреям, Ізраїлю – цілком можливо. Тому що з Нетаньягу вони дуже схожі: й у того проблеми з корупцією, й у цього. Як близнюки-брати. Якось вони притерлися один до одного. Тому це, як то кажуть, credible – "викликає довіру", – підсумував Швець.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...