З архіву ПУ. У відповідь на чергову маячню Шуфрича: Наєв розкрив дані про російських "ихтамнетов" на Донбасі

Сергій НаєвНародний депутат від фракції "Опозиційна платформа – За життя", глава комітету Верховної Ради з питань свободи слова Нестор Шуфрич засумнівався в тому, чи присутні війська РФ на Донбасі. Так, в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" у п'ятницю, 1 листопада 2019 року, політик поставив відповідне запитання заступнику начальника Генштабу ЗСУ, колишньому керівнику ООС Сергію Наєву, зазначають Патріоти України.

"Ви сказали, що відбувається ротація російських військ, це дійсно російські війська? Тому місія ОБСЄ з 2015 року не зафіксувала їх там", – запитав він.
"Я говорив про російські війська уздовж державного кордону в межах Донецької та Луганської області, там, де триває операція ООС.

Безпосередньо на тимчасово окупованій території перебувають бригади та інші військові частини 1 і 2 армійських корпусів [корпусу "ДНР" і "ЛНР"], які організаційно входять до складу 8-ї загальновійськової армії, штаб якої розташований у Ростові", – відповів військовий.

Від також додав, що незаконні збройні формування розташовані біля лінії розмежування на ротаційній основі й сильного їх накопичення не спостерігається.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...