З архіву ПУ. "У Зеленського в голові порожнє місце": У мережу злили запис наради Гончарука

Прем'єр каже, що гіпотетично потрібно пояснити Зеленському, що гривня зміцнюється завдяки тому, що її сильно розгойдували перед виборами.

У мережі опублікували аудіо розмов нібито прем'єра Олексія Гончарука, заступника глави Нацбанку Катерини Рожкової і міністра фінансів Оксани Маркарової. Запис з'явився на You-Tube-каналі "Як обдурити президента", передають Патріоти України 15 січня 2020 року.

Під час бесіди співрозмовники обговорювали курс долара в Україні і економічні питання перед зустріччю з главою держави Володимиром Зеленським. "Історія як Олексій Гончарук, Оксана Маркарова, Яків Смолій, Катерина Рожкова, Юлія Ковалів збиралися на нараду до "тупого президента" Зеленського", – підписали ролик із записами.

Гучними заявами найбільше відзначився прем'єр

"У Зеленського є дуже примітивне розуміння економічних процесів. Є платіжний баланс, а курс насильно зміцнили. Він шукає відповідь на це питання. А у нього немає відповіді", – видав він.

Прем'єр каже, що гіпотетично потрібно пояснити Зеленському, що гривня зміцнюється завдяки тому, що її сильно розгойдували перед виборами. А тепер люди побачили, що боятися нема чого, тому що "новий сильний президент". "У нього немає в голові цього. Треба показувати і треба, щоб виглядало дуже реалістично, будемо говорити", – сказав прем'єр.

"Поки у президента в голові не буде відповіді на це питанняу нього буде порожнє місце там. І до нього буде прилітати ця хр*нь на тему облігацій. Вона потрапляє в голову тому, що там є туман", – додав Гончарук.

"Я повний профан в економіція юрист за освітою. Але що я розумію? Є дві економічні теоріїмонетаризм і кейнсіанська. Ти йдеш шляхом здешевлення ресурсів. І ти йдеш шляхом друкування грошей і як би розвиваєш економіку", – сказав прем'єр. При цьому він очолює орган виконавчої влади, який, зокрема, займається економічною політикою і управляє об'єктами державної власності.

"Якщо ти йдеш шляхом здешевлення ресурсів, то твоя стратегія в тому, щоб інфляція знижувалася", – додав Гончарук.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...