З архіву ПУ. "Угробили" ЗРК за $8 млн": Під Норильськом зазнав аварії ешелон армії РФ з унікальною технікою (фото)

Російські військові ретельно приховують інцидент, але усе таємне стає явним.

Ешелон із військовою технікою РФ зійшов із рейок. Фото: Твіттер.

Під містом Норильськом у травні 2019 року зійшов з рейок черговий ешелон з військовою технікою РФ. Знищено унікальний російський ЗРК. Про нову аварію військового ешелону розповів в Twitter акаунт під ніком "Выживший в уме", передають Патріоти України.

У РФ ретельно приховують інцидент, тому подробиць про нього вкрай мало. Відомо, що ешелон армії РФ зійшов з рейок під Норильськом. Деяка техніка ЗС РФ була серйозно пошкоджена. Серед неї опинився і арктичний зенітно-ракетний комплекс "ТОР-2" вартістю в 8 мільйонів доларів.

Варто зазначити, що ЗРК "Тор-2" катали 9 травня в Москві на параді в День перемоги. На момент аварії він, по всій видимості, прямував на місце дислокації.


"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...