З архіву ПУ. Улюблений політолог Путіна розповів, скільки ЗСУ треба часу, щоб перемолоти "молоді республіки" окупованого Донбасу (відео)

За оцінками американських аналітиків, Збройним силам України необхідно близько тижня, щоб зломити опір армії "ДНР"-"ЛНР".

Сергій Марков

Росія двічі вторгалася на суверенну територію України. Про це влітку 2018 року в ефірі "Ехо Москви" висловився прокремлівський російський політолог Сергій Марков, передають Патріоти України.

"За оцінками американських аналітиків, Збройним силам України необхідно близько тижня, щоб зломити опір армії ДНР-ЛНР, - бойовий дух не допоможе проти бойової авіації", - підкреслив пропагандист.

"В результаті цього Росія буде змушена втрутитися, як вона це зробила в серпні 2014 року або в січні 2015 року", - додав Марков.

"Знову здав Путіна", - прокоментував слова Маркова блогер Сергій Запорізький.

"Іхтамнема застаріло", "Думав, будуть обтічні фрази, як зазвичай, - а тут, не соромлячись", "Зачетно злив", "Визнали, і це добре", - додали в мережі.

Опублікував: Олег Устименко

Ядерний статус не врятує: У Китаї прогнозують повну поразку Путіна в Україні та втрату всіх окупованих територій - The Economist

вівторок, 16 квітень 2024, 7:39

Професор Пекінського університету, директор Центру досліджень Росії та Центральної Азії при Фуданьському університеті Фен Юйцзюнь вважає, що Росія зазнає поразки у війні проти України. Його колонку було опубліковано на сайті The Economist. . На думк...

Україна - не Ізраїль, Росія - не Іран: У Байдена виправдовуються, чому США не збиває БПЛА та ракети російських загарбників

вівторок, 16 квітень 2024, 7:31

США не збиватимуть російські ракети та БПЛА, як це було під час атаки Ірану по Ізраїлю. Про це під час брифінгу у понеділок, 15 квітня, заявив координатор Білого дому у сфері нацбезпеки Джон Кірбі. "Це різні конфлікти. Різний повітряний простір. Різна ...