З архіву ПУ. "Унікальна" техніка скреп: У Лівії при штурмі авіабази ліквідовано 4-й російський ЗРПК "Панцир-С1" (відео)

Опублікована інформація про ліквідацію ще одного комплексу ЗРК "Панцир-С1" в Лівії при штурмі військової авіабази Аль-Ватія. Під уламками одного з ангарів була виявлена військова техніка, яка, судячи з уламків, може бути (ЗРПК) "Панцир-С1". Про це пише користувач у травні 2020 року SwankyStas, який опублікував відповідні кадри на своїй сторінці Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Імовірно, ще один зенітний ракетний комплекс (ЗРПК) "Панцир-С1" був виявлений під уламками зруйнованого ангарного укриття на території авіабази Аль-Ватія на північному заході Лівії", - повідомив він і показав відео уламків техніки.

При цьому очевидці в Лівії показали відео, як захоплений трофейний російський "Панцир-С1" був відправлений до столиці країни Тріполі на військовому тральщику. "Панцир-С1, захоплений ДПА, перевезений в Тріполі", - зазначено в коментарі до відео.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...