З архіву ПУ. Упав прямо на сцені: Жириновський епічно зганьбився на виступі в РФ (відео)

У Росії скандальний лідер ЛДПР Володимир Жириновський розсмішив соціальні мережі своєю неоковирною поведінкою: політик спіткнувся і впав на коліна, коли виходив на сцену. Інцидент трапився після інавгурації губернатора Володимирської області Володимира Сипягіна, повідомляють Патріоти України.

Так, Жириновський був запрошений на сцену для виступу, проте політик не помітив останню сходинку і потрапив у незручну ситуацію.

Курйозний момент встиг зафіксувати фотограф, який вийшов до сцени, щоб зняти виступ скандального депутата Держдуми. Згодом саме фотограф і допоміг піднятися осоромленому Жиріновському. Зазначимо, політик не постраждав у результаті падіння.

"Із ним усе гаразд. Він брав участь у прес-підході, був переконливий і красномовний, як зазвичай", – сказала помічниця губернатора Володимирської області Ольга Петрова.


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...