З архіву ПУ. УПЦ МП терміново укріплює Святогірську та Почаївську лаври "бойовими попами" з ОРДЛО

У грудні 2018 року у зв'язку з утворенням канонічної Української Православної Церкви Москва патріархату масово перекинула з окупованого Донбасу на підконтрольну Україні територію спеціально підготовлених діячів у сутанах.

Про це 12 грудня 2018 року повідомляв наразі загиблий координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Відзначається масовий "виклик" керівництвом так званої "УПЦ МП" своїх священнослужителів з ОРДЛО на неокуповану територію України. Основними пунктами, куди мають прибути попи УПЦ МП з Л/ДНР, називаються населений пункт Слов'янськ (Донецька обл.) І Почаїв (Тернопільська обл.)", - написав Тимчук.

З якою метою викликають священиків, невідомо.

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...