З архіву ПУ. В Афганістані керована ракета влучила у гвинтокрил з українцями на борту (відео)

Український екіпаж здійснював поставки продовольства в один з віддалених районів країни

25 січня 2020 року о 8:00 у провінції Гільменд (Афганістан) у гелікоптер керований двома українськими пілотами влучила керована ракета, повідомляють Патріоти України з посиланням на TV8. Антиурядові сили скоріш за все прийняли його за військовий транспорт.

На сьогодні достеменно відомо, що гелікоптер належав молдавській компанії та займався постачанням продуктів харчування. Його могли переплутати із військовим гелікоптером, який перевозив бійців у район Каякі.

У Молдові наполягають, що ракетного удару завдали таліби, але рух "Талібан" не взяв на себе відповідальність за інцидент.

Дані про членів екіпажу теж різняться. У Молдові заявили про те, що у постраждалому гелікоптері було двоє пілотів-українців та четверо афганських військовиків. У Афганістані говорять про те, що авіатранспорт просто виконував аварійну посадку. А у інформаційному агентстві Ariana News повідомили про те, що поранено четверо афганських військових.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...