З архіву ПУ. В окупованому Донецьку відкрили пам’ятник російському терористу "Гіві"

“Гіві” ліквідували 8 лютого 2017 року на території військової частини в окупованій Макіївці. У його кабінеті здетонував вибуховий пристрій.

В окупованому Донецьку відкрили пам’ятник командиру батальйону бойовиків “Сомалі» Михайлу Толстих на прізвисько “Гіві“, який був ліквідований у 2017 році. Про це повідомляє блогер Денис Казанський у Twitter, передають Патріоти України 25 серпня 2020 року.

“Спасибі, що захистив Донбас від пенсій і зарплат! Як добре, що тепер доводиться жити в злиденній кримінальній дірі”- навів він слова, які повинні були сказати “вдячні” жителі Донбасу на відкритті пам’ятника.

Журналіст Станіслав Асєєв також прокоментував відкриття пам’ятника бойовику. “Ще одна яскрава ілюстрація до вільної економічної зони пана Кравчука і виборів в ОРДО: у Донецьку відкрили пам’ятник “Гіві””, – йдеться в пості Асєєва.

Журналіст зазначив, що в окупованих Донецьку, Макіївці та Харцизьку є тисячі могил окупантів, яких ненависники України вважають “полеглими героями”. При цьому тисячі родичів цих окупантів кладуть на їхні могили георгіївські стрічки. “Ціле покоління вже тих, хто України навіть не знає, гордо крокуючи повз бюсти Захарченка, “Гіві” і Мотороли з нашивками військових ліцеїв “Л/ДНР”… Думати, що війна на Донбасі – це про економіку і питання «чого хочуть люди» – не розуміти ситуацію від слова зовсім”, – підкреслив Асєєв.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...